Nonacne

Nonacne

Voor wie langdurige en zichtbare resultaten wil in de strijd tegen acne!

Nonacne für Männer Veel mensen die Nonacne hebben uitgeprobeerd zijn zeer tevreden over de resultaten. Het is een product voor iedereen, dus voor vrouwen en mannen van alle leeftijden. Acne bij tieners en volwassenen boven de 30 reageert goed op Nonacne omdat dit supplement erg doeltreffend is voor alle soorten huidontstekingen en acne.

Wat onderscheidt Nonacne van andere middeltjes?

Nonacne maakt alleen gebruik van de meest doeltreffende bestanddelen

Nonacne für Frauen De bestanddelen zijn zo gekozen dat zij samen het acneprobleem op alomvattende wijze aanpakken. Ieder bestanddeel heeft een taak te vervullen, en samen lossen zij het probleem van onstekingslaesies voor eens en altijd op. Deze unieke samenstelling omvat: rode klaver, sarsaparilla, druivenpitextract, brandnetelbladeren, zink, lycopeen, koper en de vitamines C, A, E, B5 en B6.

Wat zijn de voordelen van de bestanddelen van Nonacne?

Rode klaver - (waarvan de Latijnse naam betekent: aangetroffen in weiden) is een bron van vele kostbare elementen en is één van de belangrijkste methodes die door kruidenkenners worden gebruikt om acne te behandelen. Rode klaver is rijk aan daidzeïne, genisteïne en formononetine, salicylzuur, choline, methylsalicylaat, calcium, pokaliumtassium, zink, fosfor, molybdeen, vitamin B-3, C en E evenals bètacaroteen. Het bevat isoflavonen en werkt als een oestrogeen om hormonale onevenwichten te corrigeren die acne kunnen veroorzaken. Bovendien is het een sterk antioxidant die het lichaam reinigt van overtolige gifstoffen.

Sarsaparilla - een kruid dat is afgeleid van smilaxwortels, die voor het eerst werden gebruikt in Zuid-America en Azië. Vandaag blijven deze landen gebruikmaken van sarsaparilla als behandelingsmethode voor huidkwalen. De doeltreffendheid van dit kruid is wetenschappelijk aangetoond - het heeft antibacteriële en schimmelwerende eigenschappen en elimineert acne op doeltreffende wijze. Het vermindert tevens huidontstekingen en is rijk aan kostbare mineralen zoals zink, koper, jodium, mangaan, silicone en de vitamines C, A, B en D.

Druivenpitextract - bevat vitamine E, flavonoïden en linolzuur, wat helpt bij het beschermen van collageen en elastine in de cellen. Linolzuren maken de huid zachter en maken deze gezond, zonder puistjes. Druivenpitten bevatten ook opc’s (oligomerische proanthocyanidinen) die rijk zijn aan antioxidanten en die de vrije radicalen neutraliseren in het lichaam en zo het verouderingsproces afremmen. Bovendien gaan opc’s op doeltreffende wijze de vorming van nieuwe puistjes tegen en houden zij de huid gezond.

Brandnetelextract – heeft laboratorisch aangetoonde ontstekingswerende en antibacteriële eigenschappen. Het heeft sterke antioxiderende en reinigende eigenschappen en neutraliseert vrije radicalen. Brandnetel stopt het vrijkomen van COX-2-prostaglandinen die ontstekingen veroorzaken, verhindert de aangroei van bacteriën en heeft een positief effect op de huid door ziekten als acne te bestrijden. Zijn antibacteriële eigenschappen voorkomen de groei van zowel grampositieve als gramnegatieve bacteriën, inclusief E.coli.

Vitamine C - speelt een wezenlijke rol bij de huidregeneratie. Studies hebben aangetoond dat vitamine C irritaties en roodheid bij acne(littekens) kan verminderen. Het herstelt ook beschadigd collageen, wat verantwoordelijk is voor de huidelasticiteit.

Jetzt Bestellen