Nonacne

Veel gestelde vragen

Nonacne capsules

Is Nonacne veilig voor mijn gezondheid?

Ja. Nonacne is volstrekt veilig voor uw gezondheid en heeft geen bijwerkingen. Waarom? Omdat dit supplement uitsluitend bestaat uit natuurlijke bestanddelen die gewoonlijk worden gebruikt in kruidengeneeskunde en die geen negatieve effecten hebben op het lichaam.

Welke bestanddelen bevat Nonacne?

De Nonacne formule bestaat uit natuurlijke bestanddelen die op doeltreffende wijze de acnebehandeling ondersteunen. De bestanddelen in Nonacne zijn rode klaver, sarsaparilla, druivenpitextract, brandnetelextract, vitamine C, E, A, B5 en B6 en zink. Deze bestanddelen werken samen om het probleem van huidonstekingen tegen te gaan.

Is het Nonacne supplement echt doeltreffend?

Nonacne is een absoluut innovatief product waravan de doeltreffendheid is bevestigd middels alle positieve reacties die wij hebben ontvangen van onze klanten. Nonacne werkt bij diverse soorten huidacne. Daarom doen sommige resultaten zich sneller voor en hebben andere wat meer tijd nodig. Echter, het grote voordeel met Nonacne is het feit dat dit supplement helpt tegen diverse soorten acne – zowel bacteriële als hormonale. Deze eigenschap van Nonacne onderscheidt het dan ook echt van andere acnewerende producten.

Hoe moet Nonacne worden gebruikt?

U neemt twee keer per dag een Nonacne capsule in, liefst 1 ’s ochtends en 1 ’s avonds.

Klantenservice

Hoe kan ik een bestelling plaatsen?

Om een bestelling te plaatsen kiest u het bestellingsnummer van een artikel, een verzendingsmethode en vult u het adresformulier in. U kunt uw bestelling hier plaatsen.

Hoe worden de producten verzonden?

Producten worden verzonden binnen 48 uur na uw bestelling. Het duurt 2 tot 10 dagen om producten te verzenden naar de klant. (Houd u er aub rekening mee dat dit langer kan duren bij internationale bestellingen). Koerierstukken worden geleverd na 1 à 2 dagen. Wij hechten belang aan de privacy van de klant – de stukken worden zo verpakt dat alleen u weet wat erin zit.

Vervult u ook internationale bestellingen?

Ja. Wij verzenden naar Europa, Noord-America en Azië.

Wat zijn de leverkosten?

Internationale post: 8€.

Hoe kan ik mijn bestelling betalen?

Bestellingen kunnen worden betaald via bankoverschrijving, elektronische overmaking, creditcard, PayPal of via betaling bij levering.

Is mijn geld veilig?

Ja. De bedrijven Dotpay (elektronische overmaking) en PayPal (betaling via bankkaart) zijn verantwoordelijk voor de veiligheid van elektronisch geldtransacties.

Jetzt Bestellen