Nonacne

Getuigenissen van klanten

Ik heb al altijd al problemen gehad met het kiezen van een geschikte acnebehandeling. Ook al vond ik een product met bepaalde resultaten, dan nog zag mijn huid er aan het eind van de rit nog slechter uit of verdwenen de resultaten weer snel. Het ergste was het scheren – mijn gezicht zat helemaal onder de schrammen, ontstoken haarzakjes en dies meer. De infecties ontwikkelden zich ook. Tussen al die onzin door las ik onlangs iets over een gloednieuw product genaamd Nonacne. Ik had nog nooit beoordelingen van dit product gezien, dus was het eigenlijk een risico toen ik het aankocht. Maar ik heb geen spijt van mijn keuze. Nonacne heeft een krachtig effect op mijn pukkels. Er doen zich geen puistjes meer voor op mijn huid en de mee-eters zijn volledig verdwenen. Eindelijk is mijn huid mooi zacht en is het scheermesjes niet langer mijn vijand.

- Rob, Basingstoke

Bij mij verscheen de acne heel plots. Er werd mij dan ook geadviseerd om crèmes te gebruiken. Maar toen ik dat deed bij bepaalde puistjes, verschenen er weer andere op een andere plaats. Ik las dat de behandeling in mijn geval niet mocht worden beperkt tot zichtbare acnelaesies maar dat deze mijn hele huid moest omvatten. Ik heb toen beslist om me echt eens om mijn behandeling te bekommeren en ik kocht Nonacne. En ik kan bevestigen dat het werkt – na een paar dagen werden de pukkels kleiner, verdwenen zij stilaan en waren na een tijd helemaal weg. Ik ben zelfs nog blijer dat ik nu kan genieten van zonnig weer zonder een pet op en een coltrui.

- Heidi, Sheffield

Ik ben 32 jaar oud en kamp al met die vreselijke acne sinds mijn 20-ste. Ik heb al een miljoen medische onderzoeken laten uitvoeren maar die hebben geen antwoorden opgeleverd. Mijn gezicht is één groot laboratorisch experiment geweest voor tal van pillen, antibiotic, crèmes en zalven. Maar mijn huid zag er uiteindelijk nog slechter uit. Hetzelfde met mechanische zuiveringen, schrobbehandelingen, ultrasone peelings en schoonheidsspecialisten – geen resultaten... Ik besefte dat ik misschien de eenvoudigste oplossing was vergeten – een natuurlijke acnebehandeling. Ik las dat Nonacne veel vitamines en plantaardige bestanddelen bevatte en besloot om het eens uit te proberen. En ik was in shock: het werkte! Misschien nog niet helemaal, want ik ben nog maar pas begonnen, maar ik zie nu al resultaten die ik vroeger niet heb gezien!

- Betty, Durham

De laatste maanden heb ik Nonacne gebruikt en ik moet zeggen dat dit een geweldig product is. Ik heb vroeger fortuinen besteed aan andere acneproducten en aan bezoeken bij de dermatoloog. Dat leverde geen resultaten op of de bereikte resultaten duurden nooit lang. Sinds ik Nonacne gebruik zijn er geen grote pukkels meer op mijn gezicht verschenen. De verbetering is geleidelijk aan gekomen maar ik heb de strijd tegen acne uiteindelijk wel gewonnen! Ik ben van plan om deze behandeling voort te zetten en heb daarom nog wat pakjes besteld.

- Bart, Exeter

Acne heeft mij 8 jaar lang achtervolgd… Ik geloofde niet meer dat ik ooit nog een normale, gezonde huid zou krijgen. Wie last heeft van acne weet hoeveel tijd en geld er naar dermatologen en apothekers gaat. Zij proberen alle verkrijgbare acnewerende mirakeloplossingen. Ik had daar echt genoeg van en Nonacne was mijn laatste poging. Mijn vriend was er al mee begonnen en had het mijn aangeraden. In het begin was ik wat argwanend over dit nieuwe mirakelproduct, maar ik heb er de effecten al na 3 dagen van mogen ervaren! De puistjes begonnen te verdwijnen. Vandaga is het 2 maanden geleden dat ik ben begonnen met de behandeling, en de effecten zijn echt bevredigend. Zelfs dit vreselijke rode huid is verdwenen. Ik kan het ten zeerste aanbevelen!

- Grace, London

Mijn tweede pakje Nonacne heeft mij geholpen. Ik had veel mee-eters op mijn kin, mijn voorhoofd en aan de zijkant van mijn gezicht. Pijnlijke puistjes en pukkels had ik ook. Dankzij Nonacne zijn deze problemen tot nog toe verdwenen. Ik ben blij dat het geen weggegooid geld was. Nonacne is een werkelijk doeltreffende acnebehandeling.

- Camilla, Ledbury

Dit supplement is mijn favoriete acnewerende product! Het was voor mij een echte aardverschuiving – ik zag de eerste resultaten, de puistjes verdwenen langzamerhand en ik begon al te vieren. Dank u, Nonacne!

- Marcel, Crewe

Ik kan Nonacne aanbevelen aan al mijn vrienden. Het is echt het meest doeltreffende acnewerende product dat ik ooit heb uitgeprobeerd. En ik heb er al veel uitgeprobeerd! Dankzij Nonacne zie ik er eindelijk weer uit als een mens.

- Maggie, Northampton

Voor mij zag het acneprobleem er zo uit: geen feestjes, geen bier met vrienden, geen pizza (dat maakte het probleem alleen erger), en vooral: geen dates. Totale isolering. Ik was gewoon beschaamd om mij onder de mensen te begeven toen ik mezelf in de spiegel bekeek. Het was een nachtmerrie. Natuurlijk heb ik antibiotica geprobeerd (maar je kunt geen antibiotica blijven innemen). Ook zalfjes en pillen heb ik uitgeprobeerd. Het was een verloren strijd. Omdat je nooit weet wat er zoal kan werken, dacht ik dat het tijd was om te investeren in iets duurders. Mijn oog viel op Nonacne, en nu kijk ik niet meer naar andere producten. Ik zal het nooit inruilen voor iets anders. Het deed wonderen. Nu kan ik eindelijk beginnen aan een normaal leven. :)

- Alexandra, Ashford

Jetzt Bestellen