Nonacne

Allgemeine Geschäftsbedingungen und Kundenauftrag

 1. U kunt artikelen bestellen op Nonacne.nl.
 2. Uw bestellingen worden de hele dag door en het jaar rond aanvaard.
 3. Bestellingen die zijn geplaatst op weekdagen na 11:00 of op zaterdagen, zondagen en feestdagen zullen op de volgende werkdag worden verwerkt.
 4. Het is noodzakelijk om de juiste gegevens in te voeren in de online winkel Nonacne.nl. Alleen zo kan uw bestelling correct worden voltooid. U dient uw telefoonnummer en/of e-mailadres op te geven om de acceptatie te bevestigen en om de bestelling te voltooien. Bestellingen die niet worden bevestigd binnen 3 dagen worden niet voltooid. Het accepteren van iedere bestelling wordt bevestigd via uw telefoon of uw e-mailadres.
 5. Verdachte bestellingen worden nagekeken door het winkelpersoneel – dergelijke bestellingen kunnen door de winkel worden geannuleerd. In dat geval wordt de klant daarvan op de hoogte gesteld.
 6. Bestelde artikelen worden geleverd via de post of een koerierdienst – de levertermijn bedraagt ongeveer 7 werkdagen. Deze periode kan worden aangepast. Wanneer een artikel niet meer beschikbaar is, dan wordt de klant daarvan op de hoogte gesteld en krijgt hij informatie over de langere levertermijn. Als de klant daarmee niet akkoord gaat, kan hij/zij de hele bestelling annuleren of beslissen om alleen af te zien van het artikel dat zijn/haar bestelling vertraagt.
 7. De website en de informatie erop vormen geen offerte maar zijn slechts een uitnodiging tot het doen van een bod.
 8. Hoewel is getracht om de artikelen correct te omschrijven, kunnen wij de accuraatheid en de perfectie van deze omschrijvingen niet garanderen. Wij kunnen dan ook niet aansprakelijk worden gesteld op basis van deze omschrijvingen
 9. Key Player Limited behoudt zich het recht voor om te weigeren een bestelling te voltooien om welke reden dan ook.
 10. Wanneer er een artikel wordt aangekocht waarvan de prijs per ongeluk verkeerd is ingevoerd in het system (als gevolg van een fout van het personeel of door een serverfout), dan zal de klant daarvan op de hoogte worden gesteld en zal de bestelling worden geannuleerd.
 11. Bestellingen worden verzonden naar heel Europa, Noord-America en Azië.
 12. De persoonsgegevens die worden opgegeven bij het plaatsen van bestellingen worden alleen verwerkt door Key Player Limited, Dubai Airport Freezone, Building 6EA, Dubai, United Arab Emirates. Persoonsgegeven worden niet vrijgegeven aan derden voor promotiedoeleinden.
 13. In geval van een vooruitbetaling worden de artikelen pas verzonden wanneer het bedrag van de totale aankoopprijs is overgemaakt op de bankrekening van de winkel.
 14. Omdat Key Player Limited alleen aan postorderverkoop doet, kunnen klanten hun bestelling intrekken binnen 10 kalenderdagen vanaf de datum waarop het artikel is aangekocht. Retourzendingen dienen te worden voorafgegaan door een schriftelijke verklaring. Een artikel mag geen tekenen van slijtage vertonen en moet in de originele verpakking zitten.
 15. Key Player Limited biedt zijn diensten aan onder wetgeving van de Verenigde Arabische Emiraten. Daarom zijn wij in staat om de hoogste servicestandaard en de beste producten aan te bieden aan onze klanten. De EU-wetgeving is niet van toepassing.
 16. De vestigingsplaats van Key Player Limited is in de Verenigde Arabische Emiraten. Alle transacties worden verwerkt via computerservers in de Verenigde Arabische Emiraten. Problemen met de veiligheid, inbreuken en eigendomsrechten vallen onder de wetgeving van de Verenigde Arabische Emiraten. Alle andere aangelegenheden inzake de toegang tot en het gebruik van de website vallen onder de wetgeving van de Verenigde Arabische Emiraten. Alle wettelijke/gerechtelijke procedures inzake de toegang tot en het gebruik van de website vallen onder de wetgeving van de Verenigde Arabische Emiraten. U gaat ermee akkoord dat alle wettelijke procedures dienen te worden aangespannen bij de bevoegde rechtbank in Delaware.
 17. Het plaatsen van een bestelling in de webwinkel op Nonacne.nl staat gelijk met het accepteren van de toepasselijke Gebruiksvoorwaarden.
Jetzt Bestellen